Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene şeşna allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, auta esaslı açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Bunun ciğerin bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat diğer kapı imalatları üzere değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara münasip şekilde yerleştirilen yek kanatlı yangın kapısı, autarı doğru açılacak şekilde kullanılır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını prezantabl kontroller ile denetlemek ve incelemek bileğerlidir.

Yangın Bapsı asliye amacı insanoğluın ziyan görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven Yangın kapısı istanbul bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Malzeme: Yangın kapılarında umumiyetle çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedili durumlarda tahliye süresini kısaltma aksiyonlevi hasılat.

Elektrikler kesik evetğunda bile geceleri parlayan bir bünyeda olan bu hatlar ağır durumların vadi göstericisidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page